November

30 november 2024

Caesar salad
met warm gerookte patrijsfilet

***
Knolselderroomsoep

***
Gebakken borst van fazant
"fine champagne"
met herfst garnituur
of
Medaillon van hertenkalf
met herfst garnituur
( € 4,00 suppl )

***
Crème brûllée


Menu  € 47,00

December

1 t.e.m. 29 december 2024


Bloemkoolsoep

***
Pulled everzwijn in auberginerol
met ruccola, augurkjes en pijnboompitten

***
Gelakte borst van wilde eend
met winter garnituur
of
Haasfilet met pancetta en salie
met winter garnituur
( € 4,00 suppl )

***
Vanille soezen met banketbakkersroom
en warme caramel chocoladesaus



Menu  € 47,00

Januari

1 t.e.m. 31 januari 2025


wortel-venkelsoep

***
Gebakken coquilles
met knolselder en rode biet

***
Gebakken eendenborst
met rode porto saus
of
Gebakken heekhaas
met graanmosterd saus

***
Crème brûllée


Menu  € 47,00