Telefonisch te bestellen op 056/71.60.13
VOORGERECHTEN Huisbereide garnalenkroket € 3,80 / stuk Dagsoep 1 liter € 6,00 / l Scampi poivrons doux / curry 5 stuks € 15,70 Caesar salade met warm gerookte patrijs € 17,00 Auberginerol met pulled everzwijn € 17,00 |
Telefonisch te bestellen op 056/71.60.13
HOOFDGERECHTEN Wild : Fazant fine champagne € 25,50 Wilde eend met rode porto € 26,50 Medaillon van hertenkalf € 30,00 Vis : Stoofpotje van vis met kreeftsaus € 26,50 Gebakken zalm met kreeftsaus € 25,60 Scampi poivrons doux/curry 8 stuks € 23,70 Vlees : Eendenborst sinaasappelsaus € 28,00 Chateaubriand bordelaise € 28,00 Kalfsmedaillon champignon € 27,50 Vegetarisch / vegan : Vegan no chicken chunks met ratatouille € 22,80 Vegan huisbereide zwarte bonen burgers € 19,00 Hoofdgerecht wordt geserveerd met warme groenten en puree, gratin aardappel, rijst of tagliatelle. |
Telefonisch te bestellen op 056/71.60.13
Menu € 44,00 Soep van de dag *** Gebakken pladijsfilet met gestoofde prei *** Chateaubriand bordelaise of Stoofpot van vis *** Vanillesoezen met warme chocotoff saus Menu Feestdagen € 45,00 Knolseldersoep met pancetta *** Pulled everzwijn in auberginerol met ruccola, augurkjes en pijnboompitten *** Eendenborst honing of Gebakken lotte met saffraan *** Kerst/Nieuwjaar dessert |