Telefonisch te bestellen op 056/71.60.13

VOORGERECHTEN

Huisbereide garnalenkroket
€ 3,80 / stuk

Dagsoep 1 liter
€ 6,00 / l

Scampi poivrons doux / curry 5 stuks
€ 15,70

Caesar salade met warm gerookte patrijs
€ 17,00

Auberginerol met pulled everzwijn
€ 17,00



 
Telefonisch te bestellen op 056/71.60.13

HOOFDGERECHTEN

Wild :

Fazant fine champagne     € 25,50

Wilde eend met rode porto     € 26,50

Medaillon van hertenkalf     € 30,00

Vis :

Stoofpotje van vis met kreeftsaus     € 26,50

Gebakken zalm met kreeftsaus     € 25,60

Scampi poivrons doux/curry 8 stuks   € 23,70

Vlees :

Eendenborst sinaasappelsaus     € 28,00

Chateaubriand bordelaise     € 28,00

Kalfsmedaillon champignon     € 27,50

Vegetarisch / vegan :

Vegan no chicken chunks met ratatouille     € 22,80

Vegan huisbereide zwarte bonen burgers     € 19,00


Hoofdgerecht wordt geserveerd met warme groenten en puree, gratin aardappel, rijst of tagliatelle.
 
Telefonisch te bestellen op 056/71.60.13

Menu € 44,00

Soep van de dag

***
Gebakken pladijsfilet
met gestoofde prei

***
Chateaubriand bordelaise
of
Stoofpot van vis

***
Vanillesoezen met warme chocotoff saus




Menu Feestdagen € 45,00

Knolseldersoep met pancetta

***
Pulled everzwijn
in auberginerol met ruccola, augurkjes en pijnboompitten

***
Eendenborst honing
of
Gebakken lotte met saffraan

***
Kerst/Nieuwjaar dessert