OKTOBER - NOVEMBER

TRAITEURMENU € 39,00


Caesar Salad
met warm huisgerookte patrijsfilet

***
Pastinaakroomsoep

***
Gebakken borst van fazant "fine champagne"
met herfstgarnituur
of
Medaillons van hertenkalf
met herfstgarnituur
(€ 4,00 suppl.)

***
Vanillesoezen
met warme chocotoff saus


Traiteur Menu  € 39,00
 

DECEMBER

2 t.e.m. 30 dec 2020


2 aperitief hapjes

***
Knolselderroomsoep

***
Pulled everzwijn in auberginerol met ruccola, augurkjes en pijnboompitten

***
Gelakte borst van wilde eend
met wintergarnituur
of
Haasfilet met pancetta en salie "marsala"
met wintergarnituur
(€ 4,00 suppl.)

***
Crème brûllée


Menu  € 40,00

JANUARI

1 t.e.m. 31 jan 2021


2 aperitief hapjes

***


***
soep

***

of


***




Menu  € 40,00