Telefonisch te bestellen op 056/71.60.13
VOORGERECHTEN Huisbereide garnalenkroket € 3,80 / stuk Dagsoep 1 liter € 6,00 / l Scampi poivrons doux / curry 5 stuks € 15,30 Caesar salade met warm gerookte patrijs € 16,20 Auberginerol met pulled everzwijn € 16,20 |
Telefonisch te bestellen op 056/71.60.13
HOOFDGERECHTEN Wild : Fazant fine champagne € 25,00 Wilde eend met rode porto € 26,00 Medaillon van hertenkalf € 29,70 Vis : Stoofpotje van vis met kreeftsaus € 25,00 Gebakken zalm met kreeftsaus € 24,00 Scampi poivrons doux/curry 8 stuks € 22,50 Vlees : Eendenborst sinaasappelsaus € 26,00 Chateaubriand bordelaise € 26,00 Kalfsmedaillon champignon € 26,00 Vegetarisch / vegan : Vegan no chicken chunks met ratatouille € 21,50 Vegan huisbereide zwarte bonen burgers € 18,00 Hoofdgerecht wordt geserveerd met warme groenten en puree, gratin aardappel, rijst of tagliatelle. |
Telefonisch te bestellen op 056/71.60.13
Menu € 42,00 Soep van de dag *** Gebakken pladijsfilet met gestoofde prei *** Chateaubriand bordelaise of Stoofpot van vis *** Vanillesoezen met warme chocotoff saus Menu Feestdagen € 42,00 Bloemkoolsoep *** Pulled everzwijn in auberginerol met ruccola, augurkjes en pijnboompitten *** Eendenborst honing of Heekhaas dille *** Kerst/Nieuwjaar dessert |