Telefonisch te bestellen op 056/71.60.13

VOORGERECHTEN

Huisbereide garnalenkroket
€ 3,80 / stuk

Dagsoep 1 liter
€ 6,00 / l

Scampi poivrons doux / curry 5 stuks
€ 15,30

Caesar salade met warm gerookte patrijs
€ 16,20

Auberginerol met pulled everzwijn
€ 16,20



 
Telefonisch te bestellen op 056/71.60.13

HOOFDGERECHTEN

Wild :

Fazant fine champagne     € 25,00

Wilde eend met rode porto     € 26,00

Medaillon van hertenkalf     € 29,70

Vis :

Stoofpotje van vis met kreeftsaus     € 25,00

Gebakken zalm met kreeftsaus     € 24,00

Scampi poivrons doux/curry 8 stuks   € 22,50

Vlees :

Eendenborst sinaasappelsaus     € 26,00

Chateaubriand bordelaise     € 26,00

Kalfsmedaillon champignon     € 26,00

Vegetarisch / vegan :

Vegan no chicken chunks met ratatouille     € 21,50

Vegan huisbereide zwarte bonen burgers     € 18,00


Hoofdgerecht wordt geserveerd met warme groenten en puree, gratin aardappel, rijst of tagliatelle.
 
Telefonisch te bestellen op 056/71.60.13

Menu € 42,00

Soep van de dag

***
Gebakken pladijsfilet
met gestoofde prei

***
Chateaubriand bordelaise
of
Stoofpot van vis

***
Vanillesoezen met warme chocotoff saus




Menu Feestdagen € 42,00

Bloemkoolsoep

***
Pulled everzwijn
in auberginerol met ruccola, augurkjes en pijnboompitten

***
Eendenborst honing
of
Heekhaas dille

***
Kerst/Nieuwjaar dessert